2PEP communication & design
Opnieuw werken
Het zelfde net even anders

Stilaan ziet het er naar uit dat we het ergste van de crisis hebben gehad. Maar we zijn er nog niet!
Net als bij een treintje in de achtbaan dat in het dal is blijven steken, volstaat het niet meer dat slechts een paar mensen proberen de zaak weer in beweging te brengen terwijl de rest toekijkt. We moeten nu allemaal mee doen, meewerken om het treintje weer in beweging te krijgen. Als één team.

 

En dat is nu net, wat even anders is. Iedereen is lid van het team geworden. En heeft daarin als een soort ‘zelfstandig’ ondernemer zijn eigen taken en verantwoordelijkheden. Niet meer afwachten opdat anderen het werk doen, zelf aan de slag gaan. Ook al zitten we niet meer altijd in dezelfde ruimte, of in hetzelfde gebouw. Maar zijn we ook thuis, onderweg of lekker in het park.

 

Het werk kan gewoon door gaan met behulp van de moderne techniek. Slimme mensen ontwikkelde tools als Asana, Slack en WeTransfer die werken op vrijwel alle vaste en mobiele apparaten. Daarmee kunnen we gewoon verder werken, plannen, communiceren en bestanden delen. 2PEP maakt inmiddels hier al dankbaar gebruik van. Of we nu in Amsterdam, in Aachen, onderweg of thuis in Sittard zijn.